ویژگی درخت: نیمه عمود و وسیع رشد می کند. با ساقه های کوتاه و نیمه کوتاه.
ساختار میوه : میوه نیمه درشت بوده و بعضاً درشت می باشد. رنگ میوه قرمز با گوشت قرمز می باشد. گوشت میوه سفید و آبدار بوده و طعم ترشی دارد. برای انبارداری بسیار مناسب می باشد.
…
توضیحات محصول
بیش از ۷۵۰۰ گونه سیب شناسایی شده است . این گونه ها در نقاط فراشمالگانی ، نیمه حاره و معتدل وجود دارند. سیبها مانند بیشتر گیاهان چند ساله معمولا” بصورت لقاح غیر جنسی واز طریق پیوند تکثیر می شوند. باغهای سیب را با کاشت درختان دو یا سه ساله احداث می کنند. درختان سیب نسبتاً به شرایط خاک بی تفاوت هستند و در دامنه گسترده ای ازمقادیر PH و سطوح حاصلخیزی رشد می کنند. درختان سیب هر دوسال مستعد باردهی است. اگر میوه را در مواقعیکه درخت محصول زیادی دارد ،بار آن را کم نکنند موجب کاهش گل دهی در سال بعد خواهد شد. کم کردن از بار درخت حتی خارج از زمان آن ، به برداشت محصول قابل توجه درهرسال کمک می کند.
آفات:
سمپاشی برای آفات حشره ای نباید زمان شکوفه دهی انجام شود چون این امرموجب مرگ گرده افشانها می شود.
گونه ها:
در بین رایج ترین گونه های تجاری سیب می توان به این موارد اشاره کرد ، سیب نارنجی، فوجی (آسیا، استرالیا) ، گالا( نیوزیلند) ، سیب طلائی(آمریکا ، اروپا) ، گرانی اسمیت (استرالیا و کالیفرنیا) ، جونا گلد( آمریکا) ، جوناتــــان (آمریکا) ، مکین تــاش (کانــادا) ، سیب قرمـز( آمریکا) و نوعی سیب زمستانی (آمریکا)